Dragnea, după acuzele că soţul lui Shhaideh este susţinătorul lui Assad: Serviciile să aibă o poziţie clară. Altfel, o să consider că zvonurile pleacă de la ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea susţine că numirea lui Sevil Shhaideh în fruntea Guvernului nu ar fi un risc de securitate naţională. Liderul PSD le-a cerut serviciilor secrete să spună public dacă Shhaideh are vreo vulnerabilitate. „Altfel, eu o să consider că aceste zvonuri pleacă de la ei“, a spus Dragnea. Poziţia liderului PSD vine în contextul în care riseproject.ro a scris că soţul lui Shhaideh este susţinător al dictatorului sirian Bashar al-Assad.

„Dacă cineva crede că ne poate convinge că s-ar putea refuza o propunere de premier cu asemenea pretexte slabe se înşală amarnic. Nu există niciun risc. Risc de securitate naţională a fost Guvernul Ciooloş. Aici serviciile secetere ar fi trebuit să se implice. România a pierdut miliarde de euro şi sutn convins că toate serviciile de informaţii l-au informat pe prşedinte. Restul sunt glume proaste şi pretexte inventate. Doamna Shhaideh a fost ministru. Atunci nu au avut o probelmă serviciile? Cine o cunoaşte pe Sevil ştie că este o femeie foarte serioasă şi foarte cuminte“, a spus Liviu Dragnea, după ce riseproject.ro a scis joi că Akram Shhaideh, soţul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este susţinător al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internaţională de crime de război.

„După soţ o să ajungă al străbunic. Sevil era căsătorită cu el şi când era în Guvern. Cred că serviciile secrete ar trebui să aibă o poziţie foarte clară. Altfel, eu o să consider că aceste zvonuri pleacă de la ele. Le cer public, prieteneşte să spună“, a încheiat Dragnea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a amânat, joi, desemnarea viitorului premier al României până după Crăciun, după ce a purtat ultima rundă de consultări cu PMP şi cu reprezentanţii minorităţilor. PSD şi ALDE a propus-o pentru funcţia de premier pe Sevil Shhaideh, iar PMP a venit cu varianta Eugen Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite