Dragnea, despre vizita în Israel: Nu a fost nimic ascuns. Cui trebuie să cerem voie să facem astfel de vizite?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus vineri, referitor la vizita pe care a făcut-o împreună cu premierul Viorica Dăncilă în Israel, că nu a fost nimic secret, iar întâlnirile sale şi ale premierului au fost separate. "Cui trebuie să cerem să facem astfel de vizite?”, a comentat Dragnea

"Nu a fost secretomanie, nu a fost nimic ascuns, a fost solicitare în Biroul Permanent. (...) Nu a fost secret, am dat şi comunicat după întâlnire. (...) Eu şi doamna Dăncilă am avut întâlniri separate. Cui trebuie să cerem voie să facem astfel de vizite?”, a spus Liviu Dragnea vineri seară, la ieşirea din sediul DNA.

Liderul PSD nu a vrut să facă precizări referitoare la mutarea ambasadei României din Tel Aviv în Ierusalim.

"Nu vreau să vorbesc în faţa acestei instituţii despre asta. Vom vorbi săptămâna viitoare, pentru că este important”, a precizat Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost miercuri şi joi într-o vizită în Israel, la invitaţia premierului Benjamin Netanyahu, conform unui memorandum adoptat de Biroul Permanent al Camerei. El a vorbit cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim, a precizat un comunicat al Guvernului. De asemenea, Viorica Dăncilă, aflată şi ea în Israel, a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Israel, iar decizia de numire a acestuia îi va aparţine preşedintelui Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite