Dragnea, după  vizita din Austria: Luni voi fi la Stockholm. Sunt invitat de premierul Suediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost primit de cancelarul Austriei la Viena, preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că luni se va afla la Stockholm, la invitaţia premierului Suediei, Stefan Lofven.

„Luni sunt invitat de premierul Suediei, voi la Stockholm. Mă interesează modelul economico-social suedez, unde nivelul de trai este foarte ridicat, salariile sunt foarte mari. Vom avea teme de discuţie interesante“, a anunţat preşedintele PSD Liviu Dragnea, la Realitatea TV. 

Întrebat despre vizita pe care a efectuat-o la Viena, Dragnea a spus că a trimis programul de guvernare tuturor ambasadelor, iar cancelarul Austriei Christian Kern i-a lansat o invitaţie. „Am primit invitaţia de la cancelar, pe care am onorat-o. Eu am transmis tuturor ambasadorilor programul nostru de guvernare, iar domnul cancelar a vrut să aibă o discuţie cu mine, mai ales că şi el susţine astfel de măsuri propuse de PSD. Sincer, eu nu vă de ce se mai amână intrarea nostră în Schengen. Am spus, deschis, că toate firmele străine, în condiţiile în care Austria este pe locul doi la investiţii strîăine în România, trebuie să respecte legea. Tăierile de păduri au produs schimbări climatice majore“, a mai spus Dragnea. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit, joi, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, care este şi preşedintele Partidului Social Democrat din Austria. Potrivit unor surse, în vizita pe care o efectuează în Austria, liderul PSD este însoţit de deputata PSD Ana Birchall, preşedinta Comisiei de Afaceri Europene, cea despre care Victor Ponta a spus că a negociat venirea fostului premier britanic în România, în primavara anului 2012. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite