Deputat PNL, replică pentru Rădulescu: Are un comportament politic primitiv! Medicii nu sunt plătiţi cu salarii mai mari pentru a fi cumpăraţi de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Antoneta Ioniţă. FOTO Facebook
Deputatul Antoneta Ioniţă. FOTO Facebook

Deputatul PNL, Antoneta Ioniţă, îi dă o replică deputatului PSD Cătălin Rădulescu, politician care le-a reproşat medicilor că nu au votat PSD, deşi le-a mărit salariile.

„Declaraţia deputatului  Cătălin  Rădulescu referitoare la medici şi profesori arată exact modul toxic de gândire al PSD. Domnule Cătălin Rădulescu, medicii şi ceilalţi angajaţi din sistemul bugetar nu au primit salarii mai mari pentru a fi cumpăraţi la alegeri, ci pentru munca pe care o depun! Îmi este greu să spun ce este descalificant în comportamentul şi aşa reprobabil al domnului Rădulescu, această ultimă declaraţie fiind doar unul dintre exemplele de comportament politic primitiv“, a declarat Antoneta Ioniţă.

Deputatul PNL continuă criticarea lui Rădulescu pentru faptul că e de părere că poate cumpăra medici.

„Dincolo de primitivismul despre care vorbeam, rămâne întrebarea pe care i-o pun domnului Rădulescu, absolvent al unei facultăţi de medicină: cum este posibil să te adresezi astfel unor oameni care au muncit pe brânci, câte 22-25 de ani, pentru a deveni specialişti şi pentru a salva vieţi? Cum este posibil să inviţi medicii să plece din ţară sau să trimiţi profesorii la cules de portocale, când criza de medici şi de cadre didactice este o realitate cu care sistemul sanitar şi şcoala românească se confruntă? Ştie, oare, domnul Rădulescu că aceste majorări salariale atât de clamate s-au oprit doar la spitale şi policlinici şi nu au ajuns şi la reţeaua medicilor de familie, principala verigă care se ocupă de sănătatea populaţiei? Ceea ce s-a întâmplat este o ruşine şi nimic nu justifică un astfel de comportament“, a completat Ioniţă, care a subliniat că PNL pregăteşte momoţiune de cenzură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite