Dăncilă îi ironizează pe Iohannis şi Barna: Nu m-am dus în Statele Unite pentru poze şi şepci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă i-a ironizat pe Klaus Iohannis şi pe Dan Barna, contracandidaţi în cursa pentru prezidenţiale, pentru vizitele lor în Statele Unite.

„Vedem un lobby agresiv ca reprezentantul României în CE să nu treacă de audieri. Unii s-au străduit foarte tare să minimizeze şi să deprecieze vizita mea în SUA. Spre deosebire de domnii Iohannis şi Barna, eu m-am dus în SUA nu să fac poze sau să lansez cărţi. Eu am avut o vizită de lucru, nu o deplsare de campanie.Nu m-am dus în SUA pentru poze sau şepci”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, premierul a criticat faptul că Opoziţia ar fi dus o campanie împotriva acceptării Rovanei Plumb pe funcţia de comisar european. 

„Am văzut o campanie de agresivitatea fără margini împotriva Rovanei Plumb. Comisia JURI se află la originea unui conflict între legislaţia naţionaă şi cea europeană. Conform legislaţiei naţionale, Rovana Plumb nu se află în niciun conflict de interese. Nu există un conflict dovedit pentru această decizie”, a completat Viorcia Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite