Dăncilă acuză Guvernul de abuz în cazul preşedintelui CJ Giurgiu: E ţinut la domiciliu ca suspect de COVID-19, în ciuda a două teste negative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Viorica Dăncilă atacă PNL într-o postare pe Facebook, precizând  că „abuzurile actualei guvernări trebuie denunţate, iar hărţuirea opoziţiei trebuie să înceteze.

Dăncilă reclamă şi un abuz în cazul colegului său de partid, Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, care este „ţinut la domiciliu ca suspect de COVID-19 în ciuda a două teste negative”.

”Abuzurile actualei guvernări trebuie denunţate, iar hărţuirea opoziţiei trebuie să înceteze! Cazul colegului meu Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, care e ţinut la domiciliu ca suspect de COVID-19 în ciuda a două teste negative, e în mod clar un abuz! Guvernarea liberală vrea să pună la zid PSD, căutând tot timpul ţapi ispăşitori la centru şi în teritoriu pentru a abate atenţia de la managementul dezastruos al actualei crize medicale. Am ieşit şi voi ieşi în apărarea colegilor din PSD, fiindcă ţin la acest partid şi la oamenii lui. Nu închid ochii şi nu tac atunci când PNL vrea să calce în picioare opoziţia şi să distrugă cel mai important partid al României”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Fostul prim-ministru a adăugat că, în contextul actualei pandemii de COVID-19, există multe abuzuri ale guvernării şi multe neglijenţe care privesc cetăţenii obişnuiţi – abuzuri şi neglijenţe care nu ajung niciodată să fie cunoscute publicului larg.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite