Cum explică Meleşcanu înţelegerea cu PSD pentru şefia Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Meleşcanu a declarat, despre faptul că a acceptat să fie propunerea PSD pentru şefia Senatului, că prin acest lucru ALDE ar obţine garanţia va fi tratat corect, precizând că nu mereu partidul a avut parte de un tratament corect.

„(ALDE - n.r.) Are garanţia că va fi tratat corect, ca şi toţi ceilalţi. Nu întotdeauna a fost”, a afirmat Teodor Meleşcanu, înainte să intre la şedinţa Biroului Politic Central al ALDE, marţi, la Parlament, potrivit Mediafax.

Întrebat de ce nu a renunţat la susţinerea PSD pentru şefia Senatului, deşi Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut acest lucru, Meleşcanu a răspuns: „Am crezut că este o chestiune foarte importantă şi necesară”. Chestionat mai departe dacă va demisiona din ALDE, fostul ministru de Externe a replicat: „Nu ştiu. Eu nu am văzut-o”.

Biroul Politic Central al ALDE s-a reunit, marţi, în şedinţă la Parlament.Grupul senatorilor PSD a decis, luni, să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. 

Premierul şi liderul PSD Viorica Dăncilă a explicat că locul a aparţinut ALDE, iar PSD vrea să fie corect şi să respecte acest lucru. Cu toate acestea, plenul Senatului nu a votat încă propunerile pentru şefia Senatului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite