Crin Antonescu: Relaţia cu PC nu mai există. Constantin nu poate fi mai mult decât este

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut luni o declaraţie de presă în care  a subliniat că relaţia dintre liberali şi conservatori “nu mai există” şi l-a criticat pe liderul PC, Daniel Constantin.

“Nu dorim să provocăm vreo tulburare în interiorul USL, nici nu se poate, dealtfel. Comunicare în democraţie există cu toată lumea. Funcţionăm normal. PC are doi membri ai Cabinetului Ponta, lucrează în echipă. Mai există relaţia cu PC în sensul unei alianţe ACD”, a declarat Antonescu.

Totodată, el a susţinut că preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost mai puţin prezent la şedinţele USL, în timp ce liderul actual al formaţiunii, Daniel Constantin, a reprezentat frecvent conservatorii la întrunirile din cadrul alianţei.

Cu toate acestea, Antonescu a arătat că nu a discutat direct cu Daniel Constantin, ci cu premierul Victor Ponta.

“Eu nu am fost într-o relaţie aşa cum aţi imaginat-o dumneavoastră. Am avut o relaţie normală. Voiculescu a fost o prezenţă destul de rară la şedinţele USL. Relaţiile de facto şi de iure au fost întreţinute cu domnul Constantin, preşedintele acestui partid. Noi nu am avut o comunicare specială în cadrul ACD, pentru că discuţiile s-au purtat în permanenţă cu PSD. Preşedintele PC este un subordonat al domnului Ponta şi e normal să discut cu Ponta”, a mai spus Antonescu.

Totodată, el a criticat atitudinea liderului PC şi a amintit, în context, scandalul legat de numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“De ce e domnul Constantin doar atât? Pentru că nu poate să fie mai mult. De pe când îl căutam pe aici să spună ce părere are despre numirea doamnei Kovesi nu îl găseam, era la minister”, a conchis liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite