Crin Antonescu: „M-am simţit mereu bine între doamne, nu ai de ce să nu te simţi bine dacă eşti normal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu FOTO Adevărul
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu FOTO Adevărul

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat sâmbătă, înaintea Galei OFL, că „în general nu ai de ce să nu te simţi bine între doamne dacă eşti normal“ şi a spus că, pentru el, femeile sunt, în acelaşi timp, sexul frumos şi sexul tare.

Întrebat cum se simte printre atâtea doamne liberale prezente la gală, Antonescu a răspuns: „Foarte bine. Foarte bine m-am simţit întotdeauna între doamne. În general n-ai de ce să nu te simţi bine dacă eşti normal“.

Jurnaliştii i-au cerut lui Antonescu să transmită un mesaj femeilor liberale, iar liderul PNL a spus că acestea vor avea parte de admiraţia, respectul şi de dragostea colegilor liberali.

„Avem de învăţat dintotdeauna şi pentru totdeauna de la femei cum se pot face mai multe lucruri importante deodată, cum ajunge timpul pentru toate aceste lucruri atunci când noi, bărbaţii, credem că nu mai reuşim şi că ne depăşeşte, de învăţat ce e curajul, forţa şi bravura, pentru că bărbaţii sunt cei care în decursul istoriei omenirii au făcut caz de vitejie, dar, după părerea mea, totdeauna femeile au fost mai curajoase, mai tari, mai tenace, cu capacitate mai mare de a lua asupra lor, de a purta diferite poveri, aşa încât pentru mine, sexul şi frumos, dar şi sexul tare în acelaşi timp sunt femeile“, a spus Antonescu.

Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul Nottara din Bucureşti. Reprezentantele Organizaţiei de Femei a PNL au fost premiate pentru activitatea politică din timpul campaniilor de anul trecut.

Premiile au fost înmânate de preşedintele PNL, Crin Antonescu, de Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Norica Nicolai, Adina Vălean.

Un premiu special a fost acordat seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus şi soţiei acestuia, prezenţi la eveniment.

Cu acest prilej, Quintus a rostit zece dintre epigramele sale, pe teme legate de femei.

  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite