Cozmanciuc, la lansarea candidaţilor PNL în Neamţ: „România îşi alege soarta pentru următorii 10 ani“. Câţi oameni au participat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Cozmanciuc şi Rareş Bogdan. FOTO PNL
Mugur Cozmanciuc şi Rareş Bogdan. FOTO PNL

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat, joi, la lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, de la Piatra Neamţ, unde au participat aproape 5.000 de liberali, că România îşi va alege soarta pentru următorii 10 ani prin participarea la scrutin.

„În aceste zile România îşi alege soarta, destinul pentru următorii 10 ani. Vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru că sunteţi astăzi aici, să vă mulţumesc pentru ce aţi făcut şi ce veţi face! Să ne vedem pe 26 mai la vot să ne ajutaţi să câştigăm aceste alegeri!“, a fost îndemnul preşedintelui PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, la un eveniment la care au mai participat şi lideri ca Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur.

Capul de listă al liberalilor i-a îndemnat pe liberalii din Neamţ să scoată lumea la vot. „Suntem peste 5000 de oameni. De-asta le spun românilor. Să vă fie frică PSD-iştilor, Moldova se ridică! A dovedit că se ridică la Suceava, se ridică la Neamţ şi va dovedi că se ridică sâmbătă la Iaşi, aşa cum se va dovedi că se ridică la Bacău şi la Vaslui. Aşa cum a dovedit-o la Botoşani. Şi nu e Moldova lor. Nu e Moldova apărată de zeci de unităţi de jandarmi. Niciodată nu au fost pe străzile Iaşului în ultimii 30 de ani asemenea unităţi. Am văzut imagini filmate din dronă“, a precizat Rareş Bogdan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite