Coerenţă marca PNL. Florin Alexe, dat afară din fruntea PNL Sector 3 pentru blaturi cu PSD, aşezat în primul rând la o dezbatere organizată de PNL Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce a fost demis din conducerea organizaţiei PNL Sector 3, ca urmare a blaturilor pe care le-a făcut cu primarul PSD Robert Negoiţă, liberalul Florin Alexe a fost aşezat în primul rând la o dezbatere organizată de PNL Bucureşti. O posibilă explicaţie: liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, este bun prieten cu Florin Alexe.

PNL Bucureşti, organizaţie condusă de Cristian Buşoi, a organizat vineri dezbaterea "Opoziţia la raport. Termoficarea în Bucureşti, o bombă cu ceas“. În primul rând, printre invitaţi, a fost aşezat şi Florin Alexe, proaspăt înlăturat de la şefia PNL Sector 3, ca urmare a rezultatelor dezastruoase ale filialei. Alexe s-a remarcat doar prin blaturile pe care le-a făcut cu primarul PSD Robert Negoiţă. De altfel, la Sectorul 3, mai mulţi consilieri liberali votează alături de PSD proiectele demarate de Negoiţă. 

Care ar fi explicaţia? Surse liberale au declarat pentru „Adevărul“ că Florin Alexe este unul dintre apropiaţii preşedintelui PNL Bucureşti Cristian Buşoi, organizatorul dezbaterii. De asemenea, Cristian Buşoi este la cuţite cu liderul PNL Ludovic Orban, cel care a insistat pentru schimbarea lui Alexe. 

Imagine indisponibilă

Florin Alexe, al doilea din stânga

Conducerea PNL a decis joi excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid şi demiterea preşedintelui PNL Sector 3, Florin Alexe. Mai mulţi parlamentari liberali l-au criticat pe Ludovic Orban pentru decizia luată, unii aşumându-şi public nemulţimirea, cum e cazul Adrianei Săftoiu şi a Alinei Gorghiu, alţii doar în discuţiile între patru ochi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite