Codrin Stefănescu, despre nunta fiului lui Dragnea: „Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Stefanescu la Adevarul Live FOTO Dorin Constanda
Codrin Stefanescu la Adevarul Live FOTO Dorin Constanda

Codrin Ştefănescu a declarat că nunta fiului lui Liviu Dragnea ce va avea loc duminică la Snagov, acolo unde au fost invitaţi în bloc toţi parlamentarii şi europarlamentarii PSD, este „o nuntă fără dar”. În plus, acesta a afirmat că i-a promis ginerului că nu se va discuta politică, ci doar „ne vom distra, vom dansa şi vom bea”.

”Am pregătit un mic cadou pentru el sau ea care se va naşte. Sunt lucruri strict româneşti, tradiţionale. Liviu Dragnea e pregătit, psihologic, să fie bunic. Dar, nu ştiu dacă e însărcinată. Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politică, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea.”, a spus Codrin Ştefănescu la postul Antena 3.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ştefan Dragnea, se însoară, pe 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, fostă participantă la Miss Universe România, şi care e fiica preotului Dionis Tătulescu. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului său, care va avea loc duminică, sute de politicieni. Potrivit mai multor surse G4Media.ro, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemaţi, în bloc, toţi parlamentarii şi europarlamentarii PSD (peste 200), toţi miniştrii guvernului Dăncilă (28), toţi preşedinţii social-democraţi de Consilii Judeţene (31), toţi liderii de organizaţii judeţene (47) precum şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ ai PSD (20). În total, peste 350 de persoane numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formaţiuni, invitaţi personal.

Protestatarii din Piaţa Victoriei s-au autoinvitat la cununia religioasă şi au organizat chiar un eveniment pe Facebook, acolo unde şi-au anunţat deja prezenţa câteva mii de persoane.

"Mergem la nunta lui Dragnea Jr. să-i urăm "La multi ani!"- cu executare, atât lui, cât şi lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta la care vor participa toţi greii din PSD si ALDE" - este anunţul care descrie evenimentul.

Nunta celor doi va avea loc la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prinţul Nicolae al României. Acolo s-au căsătorit Elena Băsescu cu Bogdan Ionescu, dar şi Valeriu Zgonea. Meniul este şi el unul exclusivist, invitaţii se vor desfăta cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleţ de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir şi usturoi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite