Cioloş: Nu intru într-un partid şi nici nu înfiinţez unul, dar există viaţă activă şi după alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul României, Dacian Cioloş. FOTO gov.ro
Prim-ministrul României, Dacian Cioloş. FOTO gov.ro

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că, încă de la începutul mandatului său, a spus că nu va intra într-un partid politic şi că nu va înfiinţa o formaţiune. Pe de altă parte, liderul de la Palatul Victoria a punctat că acest lucru „nu înseamnă că nu există viaţă după alegerile parlamentare“ şi a precizat că speră să aibă „o viaţă activă“.

„Nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an şi nu voi intra într-un partid politic şi nu voi crea un partid politic tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea, atâta cât o am, energia spre un proiect chiar dacă de scurtă durată care să dea sensul acestei stabilităţi, dar care să poată să împingă lucrurile mai departe folosind toate forţele pozitice, constructive, proactive care doresc să susţină sau să se implice în acest proiect”, a declarat premierul Dacian Cioloş.

Mai mult, premierul şi-a exprimat speranţa că există „viaţă activă“ şi după alegerile legislative. „Asta nu înseamnă că nu există viaţă şi după alegerile parlamentare, sper să existe şi sper să existe o viaţă activă”, a completat Cioloş. 

La rândul, într-o declaraţie dată joi dimineaţă, preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la moderaţie în preajam campaniei. „Bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului”, a afirmat Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite