Cioloş: Coaliţia PSD-ALDE îşi devorează propriul guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Dacian Cioloş a scris, joi, pe Facebook, că liderii coaliţiei de guverane ”îşi devorează propriul guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere”, precizând că şeful PSD, Liviu Dragnea, a promis ”linişte şi prosperitate” şi a amăgit oamenii cu un program de guvernare "sclipitor, însă profund nerealist”, riscând stabilitatea ţării pentru calcule personale, mici şi imorale.

”Coaliţia PSD-ALDE îşi devorează propriul guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere. Din păcate, un spectacol iresponsabil, trist şi dureros pentru România. Acum un an eram puşi la zid, criticaţi de PSD şi ALDE că nu am fi avut un program de guvernare bine pregătit, că a trebuit să schimbăm câţiva miniştri, că nu am fi avut legitimitatea unor alegeri. Am tăcut şi ne-am făcut treaba până la capăt, cu responsabilitate, pentru ţară şi pentru români”, a scris fostul premier pe Facebook.

Potrivit lui Dacian Cioloş la alegeri liderul PSD a promis ”linişte şi prosperitate” şi a amăgit oamenii cu un program de guvernare "sclipitor", însă profund nerealist, precizând că liderii coaliţiei de guvernământ riscă stabilitatea ţării pentru calcule personale, mici şi imorale.

”A obţinut o largă majoritate în Parlament. A instalat un guvern pe care a avut tot timpul să-l pregătească. Ce se întâmplă acum nu este o simplă criză politică. Nu este o criză a PSD, ci o criză care afectează credibilitatea României. Liderii coaliţiei de guvernământ riscă stabilitatea ţării pentru calcule personale, mici şi imorale. Nici programul de guvernare, nici numărul de voturi nu ţin loc de responsabilitate şi moralitate”, a precizat fostul premier.

Cioloş le-a reproşat liderilor coaliţie de guvernare că au generat o criză a unui mod falimentar de a face politică în România, ”o politică bazată pe minciună, complicităţi şi luptă pentru putere cu orice preţ”.

”Cum să ne mai mire faptul că oamenii nu votează, când unii lideri politici îşi bat joc, cu cinism, de aceste voturi? Acest mod de a face politică în România trebuie schimbat din temelii”, a spus Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite