Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O să pierd această calitate când voi merge la locul cu verdeaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democraţilor veniţi la Romexpo că ar trebui să treacă peste momentul căderii guvernului şi să se concentreze pe alegerile prezidenţiale. Acesta a adăugat apoi că „cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996”.

„Ne-au cântat de prea multe ori prohodul ca să fim trişti. Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD din 1996. O să pierd această calitate când voi merge, ca fiecare dintre noi, la locul cu verdeaţă. Nu mai avem voie să facem nicio greşeală. Trebuie să o aducem pe cea mai înaltă poziţie o femeie, ceea ce nici americanii n-au reuşit. Voi fi unul dintre pilonii unităţii acestui partid”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Viorica Dăncilă îşi relansează sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de social-democraţi, după ce a pierdut guvernarea. Vineri, Dăncilă a ajuns la un armistiţiu cu liderii PSD: baronii vor trage în campanie pentru a duce candidatul PSD în turul doi, însă după alegeri va avea loc un Congres. Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări relansarea candidatului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite