Ce spune Marcel Ciolacu despre o posibilă demisie a preşedintelui Klaus Iohannis pentru preluarea şefiei NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consultări la Cotroceni / Klaus Iohannis şi delegaţia PSD FOTO presidency.ro / Arhivă
Consultări la Cotroceni / Klaus Iohannis şi delegaţia PSD FOTO presidency.ro / Arhivă

Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolaccu a declarat că ar fi mândru ca statul nostru să fie reprezentat la nivel de secretar general NATO, indiferent de culoare politică, cu privire la posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să preia conducerea NATO.

Întrebat în ceea ce priveşte posibilitatea ca şeful statului, preşedintele Klaus Iohannis, să demisioneze, pentru a prelua funcţia de secretar general NATO, la încheierea mandatului lui Jens Stoltenberg, anul viitor, liderul social-democraţilor a răspuns că ar fi mândru că România să fie reprezentată la nivel de secretar general NATO. 

„Aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă un om politic, ca România să fie reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de Mircea Geoană, de orice român, indiferent de culoare politică, indiferent dacă nu avem prietenii, să ajungă într-un post important în structurile europene Euro-Atlantice”, a declarat Ciolacu. 

În ceea ce priveşte continuarea guvernăruii, şeful social-democraţilor a arătat că, în opinia sa, singura alternativă în cazul în care actuala coaliţie PNL-PSD-UDMR nu funcţionează, sunt anticipatele. „Dacă această coaliţie nu funcţionează, cee ce eu nu cred, nu există altă soluţie decât anticipatele”, a mai spus Ciolacu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite