Ce cote la pariuri au candidaţii la Primăria Capitalei. Firea e favorită. Victoria lui Ponta i-ar îmbogăţi pe pariori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, pleacă favorită în cursa pentru un nou mandat de primar general, potrivit bookmakerilor Betfair. Gabriela Firea are un uşor avantaj faţă de Nicuşor Dan, candidatul dreptei unite. Liderul ProRomânia Victor Ponta este creditat cu şanse mici de reuşită, însă o victorie a fostului premier PSD i-ar umple de bani pe pariori. Alegerile locale sunt programate pe 27 septembrie.

Operatorul de pariuri le oferă românilor posibilitatea de a paria pe cursa pentru primăria Capitalei, unde candidatul PSD Gabriela Firea este favorită cu o cotă mai bună (1.91) decât candidatul dreptei Nicuşor Dan (2.0). Cei doi sunt umăr la umăr şi în sondajele de opinie.

Marea surpriză din oferta Betfair este cota fostului premier Victor Ponta (34.0), creditat cu şanse semnificativ mai mici decât principalii pretendenţi, dar şi în comparaţie cu alţi potenţiali concurenţi, precum fostul candidat PMP la alegerile prezidenţiale Theodor Paleologu (11.0) şi fostul preşedinte al României Traian Băsescu (17.0).

Cotele Betfair pentru alegerile la Primăria Bucureştiului:

1. Gabriela Firea: 1.91 (43% şanse)

2. Nicuşor Dan: 2.0 (41%)

3. Theodor Paleologu: 11.0 (8%)

4. Traian Băsescu: 17.0 (5%)

5. Victor Ponta: 34.0 (3%)

pariuri

Robert Negoiţă l-a preferat pe Victor Ponta, naşul său politic, şi a trădat-o pe Gabriela Firea, cea care i-a botezat copilul. Primarul Sectorului 3, plecat din PSD, va candida din partea ProRomânia pentru un nou mandat şi-l va susţine pe Victor Ponta la Primăria Capitalei, susţin surse politice pentru Adevărul. Planul o îngroapă politic pe Gabriela Firea, care l-a afurisit în miez de noapte pe cumătrul Negoiţă.

Gabriela Firea i-a cerut din nou lui Marcel Ciolacu să accepte condiţiile puse de Victor Ponta pentru o alianţă PSD-ProRomânia la locale şi parlamentare. În caz contrar, primarul general ameninţă va candida la şefia partidului chiar împotriva lui Ciolacu, susţin surse politice pentru Adevărul. Firea ia serios în calcul şi varianta retragerii, dacă negocierile cu Ponta eşuează.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite