VIDEO Cătălin Predoiu anunţă că se înscrie în cursa internă pentru numirea prezindenţiabilului PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu FOTO Mediafax
Cătălin Predoiu FOTO Mediafax

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, a anunţat, joi seara, că intenţionează să se înscrie în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Întrebat dacă va candida, Predoiu a răspuns că îşi va depune candidatura în cursul zilei de vineri.

E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, este primul partid care nu stabileşte candidatul la masa verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj”, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL la Digi24.

Predoiu a menţionat că Vasile Blaga nu cunoştea planurile sale, aflând de intenţia sa cu ocazia emisiunii.

Predoiu a criticat actuala guvernare, acuzând, printre altele, seria de acte normative adoptate în ultima perioadă, referindu-se, în mod special, la Codul insolvenţei, despre care a zis că este un intrument cu ajutărul căruia Executivul loveşte clasa de mijloc.

Ca toate marile decizii, le iei până la urmă singur, nu am putut ignora mesajele din ultimele luni. Nu am vrut să iau această decizie până nu am fost la firul ierbii”, a explicat el.

Predoiu a precizat că nu ar fi făcut acest pas dacă nu ar fi simţit un soi de „empatie” din partea colegilor.

Prim-vicepreşedintele PDL a spus că, până la acest moment, mai are doar o femeie contracandidat, care s-a înscris joi în cursă.

Sursa video: Digi24

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite