Buşoi: PNL Bucureşti şi-a dublat scorul în preferinţele bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, consideră că echipa pe care o coordonează a reuşit să ducă organizaţia PNL Bucureşti la 25%, potrivit ultimului sondaj CURS la doi ani după eşecul din 2016, când liberalii bucureşteni au luat sub 15%.

„PNL, la 25%, în Bucureşti. Procentul, confirmat în două sondaje diferite, este munca de doi ani a echipei pe care o conduc la PNL Bucureşti. Datele din sondajul CURS privind creşterea PNL la 25% în Bucureşti confirmă cercetarea efectuată de PNL în Capitală în această primăvară, în luna aprilie. Avem aşadar două sondaje diferite, ale unor institute de cercetare diferite, care confirmă creşterea PNL din ultimii doi ani. PNL a plecat, în Bucureşti, de la un punct minim în 2016 după alegerile locale şi parlamentare, iar aceste sondaje confirmă că mandatul echipei de conducere de la PNL Bucureşti are rezultate“, a scris Cristian Buşoi pe Facebook, referindu-se la ultimul sondaj CURS în care PNL e creditat cu 25% intenţie de vot. 

„De doi ani, imediat după alegerile locale din 2016, când PSD şi echipa PSD-Firea erau la apogeu, prin acţiunea personală, ca om din PNL Bucureşti, dar şi alături de o echipă redusă şi demoralizată de dezastrul din alegeri, am ţinut administraţia PSD-Firea sub o critică argumentată continuă.Şi trebuie spus că acum, PNL şi nu USR este principala forţă de opoziţie la PSD în Consiliul General şi în consiliile de sectoare; iar acesta este un succes muncit al echipei PNL Bucureşti. Despre cum va fi administrat acest succes şi cum va putea fi transformat într-un start cu şanse pentru alegerile din 2020 rămâne de gândit şi de muncit de către toată organizaţia PNL a Capitalei şi inclusiv şi de către PNL la nivel naţional“, a completat liderul PNL Bucureşti.

Buşoi a mai punctat faptul că priorităţile PNL vor fi decongestionarea traficului, investiţia în infrastructură, refacerea reţelei de termoficare şi reducerea poluării, în cazul în care vor prelua conducerea Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite