Bogdan Diaconu (PSD): „România se va linişti când Băsescu va pleca de la Cotroceni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Bogdan Diaconu
Deputatul PSD Bogdan Diaconu

Deputatul PSD Bogdan Diaconu a comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la privatizarea CFR Marfă, arătând că, în opinia sa, „România se va linişti când Băsescu pleacă de la Cotroceni“.

Într-o intervenţie telefonică la Adevărul Live, Diaconu a declarat că, spre deosebire de preşedinte, „Victor Ponta are o treabă importantă – aceea de a guverna România“.

„Victor Ponta are treabă să conducă Guvernul şi o face, după cum au constatat inclusiv organismele europene şi internaţionale, foarte bine. Băsescu a demonstrat românilor cât de mult îl interesează soarta României şi acest lucru s-a văzut.“, a declarat Diaconu.

„Are şi Ponta dreptul la o săptămână, două de concediu pe an, are familie şi copii.“, a mai spus deputatul PSD, adăugând că „atacurile preşedintelui sunt total ineficiente“, în condiţiile în care acesta „şi-a pierdut credibilitatea“. De asemenea, el crede că una dintre cauzele crizei economice a fost „războiul politic“ din ţară. „Am avut prea multe turniruri electorale crâncene“, a arătat Diaconu şi „anul viitor mai urmează două“, a continuat acesta.

Pe de altă parte, deputatul PSD  a susţinut că premierul Victor Ponta a urmărit să colaboreze cu preşedintele Băsescu, în ciuda dificultăţilor.

„PSD şi Victor Ponta, ca şef al Guvernului, a considerat că, instituţional, trebuie să existe un dialog între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria“, a conchis deputatul social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite