Becali ameninţă că fuge din ţară, dacă va fi arestat: „Credeţi că eu sunt papagal să mă iau după Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali ameninţă că fuge din ţară dacă va fi condamna la 11 ani de închisoare FOTO Adevărul
Gigi Becali ameninţă că fuge din ţară dacă va fi condamna la 11 ani de închisoare FOTO Adevărul

Gigi Becali îşi aşteaptă din Dubai sentinţa în dosarul sechestrării de persoane. Deputatul liberal a explicat că are avocaţii cu el şi este pregătit să facă orice, în cazul în care judecătorii vor accepta propunerea procurorilor şi îl vor condamna la 11 ani de închisoare. Becali a spus că are avionul pregătit şi la orice oră ar putea pleca direct în Ecuador.

„În România e posibil orice, dar să-ţi recuperezi maşina şi apoi să faci puşcărie, nu e posibil. Eu sunt aici mai mult pentru liniştea mamei, e mai bine să mă ştie ea aici. Ca să nu fiu acolo când se dă sentinţa. Apropiaţii mei sunt mai liniştiţi aşa. Dacă ar fi vreo problemă, ipotetic vorbind, avionul pe pistă şi am plecat de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal să mă iau după Băsescu şi să stau în ţară?”, a adăugat Gigi Becali, la sport.ro.

Iniţial, Gigi Becali precizase că se va întoarce luni în ţară pentru a aştepta verdictul, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a precizat că va aştepta în Dubai. „Sunt în Dubai. Duminică mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug”, spunea iniţial Gigi Becali.

Ulterior, deputatul PNL s-a răzgândit şi a precizat că este pregătit să fugă în orice moment. „Sunt pregătit. Am la mine tot ce îmi trebuie. Am şi avocat care să mă consilieze imediat. Eu pentru mama am plecat. Mi-e milă de ea, nu vreau să stea cu emoţii. E mai cald în Dubai, e bine. Dacă se decide să fiu arestat, atunci o să plec în Ecuador, am timp în cele trei patru zile în care se discută ridicarea imunităţii parlamentare”, a mai spus Gigi Becali.

„Dacă mi se întâmplă o nedreptate, nu că nu mai calc prin România, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Plec, cer azi politic. Şi în aer dacă sunt, ocolesc spaţiul României. Cum adică, după ce m-au luat de la 6 dimineaţa cu 20 de mascaţi, să mai ceară şi 11 ani?", a spus Gigi Becali.

Sentinţa în dosarul sechestrării de persoane va veni pe data de 11 februarie. După ce prima instanţă i-a achitat pe toţi cei implicaţi, procurorii au cerut ulterior pedepse de 11 ani cu închisoare pentru toţi de implicaţi

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite