Băsescu, în Parlament: Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi în viaţă. Eu, Năstase, Tăriceanu, Juncker. Ponta: Şi liberi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că e „mulţumit“ că toţi cei care au contribuit la semnarea Tratatului de aderare a României la UE sunt „în viaţă“, la 12 ani de la acel moment. Replica a venit de la fostul premier Victor Ponta care a adăugat că nu sunt doar în viaţă, ci şi liberi.

Deputatul USR Cristian Ghinea, prezent la discursul lui Jean-Claude Juncker în Parlamentul României, a povestit un episod amuzant de la acest eveniment. „Băsescu de la tribună: suntem aici Adrian Năstase, care a încheiat negocierile, Juncker, care a semnat tratatul de aderare, Tariceanu care era premier şi eu care am semnat ca preşedinte. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi în viata. Ponta striga din sala: Si liberi“, scrie Ghinea într-un mesaj pe facebook. 

De altfel, la evenimentul de joi au fost unitate animozităţile între liderii politici, aceştia îmbrăţişându-se sau pupându-se. Traian Băsescu a stat lângă fostul premier Adrian Năstae, despre care a avut cuvinte de laudă. De asemenea, Juncker a fost cordial cu Băsescu pe care l-a şi pupat pe frunte. 

Un dialog mai aprins a fost doar între Tăriceanu şi Băsescu. Tăriceanu: „Domnul preşedinte Băsescu, a trecut de trei ori timpul pe care îl aveaţi alocat“. Băsescu: „Da, dar eu am vorbit despre lucruri mai interesante decât ale dumneavoastră“.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite