Băsescu: Să fim atenţi la înscrierile în MP. Ştiu cazuri în care sinceritatea nu-i dă afară din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Eduard Enea
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Eduard Enea

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, le-a cerut, sâmbătă, şefilor de organizaţii să fie mai atenţi cu selecţia celor care se înscriu în partid, afirmând că este neplăcut să afle din presă că unii au condamnări, el referindu-se la cazul candidatului pentru Primăria Oradea.

„Sunt foarte mulţi oameni care vin în organizaţii în ultima perioadă. Atenţie, că unii dintre ei, eu ştiu două cazuri, în care sinceritatea nu-i dă afară din casă, când se prezintă. Adică, este neplăcut să aflăm că a avut o condamnare pentru ucidere din culpă, în accident auto, dar este neplăcut să o aflăm de la presa locală şi să nu ni se spună când vine să se înscrie în organizaţie. Eu nu spun că un accident auto nu se poate întâmpla oricui, toţi dintre noi conducem, ştim că un accident se poate întâmpla, dar trebuie să ştim despre această realitate din istoria cuiva care vrea să se înscrie în Mişcarea Populară. Deci, vă atenţionez, din capul locului, asupra cunoaşterii reale a celor care vin să se înscrie în partid“ a declarat Traian Băsescu, la Consiliul Naţional al MP în care se discută candidaturile pentru alegerile locale.

Traian Băsescu a făcut referire la candidatul Mişcării Populare la primăria Oradea, Horia Vuscan. Acesta are o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce în anul 2003 a provocat un accident rutier soldat cu trei morţi.

Horea Vuscan a fost anunţat candidat al Mişcării Populare, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi preşedintele executiv al partidului, Eugen Tomac. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite