Băsescu a ajuns la Predeal, destinaţia sa de Revelion. Preşedintele va ţine un discurs în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu va petrece Revelionul alături de soţia sa, Maria FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu va petrece Revelionul alături de soţia sa, Maria FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Băsescu a ajuns, în jurul orei 15.00, la vila de procotol de la Predeal, unde şi-a petrecut anul acesta şi Crăciunul.

Preşedintele a venit însoţit şi de soţia sa, Maria Băsescu, dar şi de mai mulţi prieteni de familie. În total, opt persoane au sosit la Predeal.

În noaptea dintre ani, Traian Băsescu este aşteptat în Piaţa Sfatului din Braşov, pentru a ţine un discurs.

Anul trecut, preşedintele a sărbătorit Revelionul alături de familie, dar şi de Elena Udrea, Gheorghe Falcă şi prinţul Paul, în Covasna.

Dacă ar fi ales aceeaşi destinaţie, Băsescu ar fi trebuit să ceară acordul ministrului Apărării, potrivit premierului, întrucât Guvernul a schimbat, în ultima şedinţă de Guvern din acest an, proprietarul vilei Covasna aflate în administrarea RA-APPS. 

Potrivit Guvernului, actul normativ nu putea suferi amânare. „Necesitatea stringentă a identificării şi transmiterii în administrarea MApN a unui imobil care să corespundă exigenţelor speciale ale cooperării internaţionale în domeniul militar“, a determinat Executivul  să adopte Ordonanţa de urgenţă în ultima şedinţă din acest an, deşi aceasta nu figura pe ordinea de zi publicată la începutul şedinţei. 

Citeşte şi: 

Ponta, ultima săgeată către Băsescu: Fac Revelionul în ţară, şi nu la RA-APSS 

Premierul Victor Ponta a declarat că Revelionul îl va petrece acasă pentru a se bucura în continuare de linişte, alături de familie.

Cum încearcă Ponta să-i ia lui Băsescu vila de protocol Covasna. Care sunt armele preşedintelui

Traian Băsescu a aflat în Ajunul Crăciunului că vila de protocol Covasna, locul preferat al preşedintelui pentru petrecerea de Revelion, a fost transferată în subordinea ministrului Mircea Duşa, printr-o ordonanţă de urgenţă foarte bine ascunsă de guvern. Mutarea făcută de premierul Victor Ponta poate fi întoarsă de preşedinte cu ajutorul Constituţiei, care îl plasează pe şeful statului în fruntea forţelor armate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite