Alina Gorghiu: Să-mi explice Vasile Dîncu cum i-a dat lui Dragnea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO David Muntean
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că îi cere explicaţii vicepremierului Vasile Dîncu referitor la alocarea a aproximativ 16 milioane de euro pentru modernizarea a două stadioane în localităţile Alexandria şi Turnu Măgurele, unde echipele locale sunt în liga a patra şi a treia.

Alina Gorghiu solicită Guvernului să revină asupra investiţiilor pentru stadioanele din Teleorman şi a precizat că îl susţine pe primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, în demersurile sale în ceea ce priveşte Arena Naţională.

„Vicepremierul Dîncu îi cere primarului capitalei, Răzvan Sava, să nu respecte legea cu privire la Arena Naţională. Sunt alături de primarul general interimar al capitalei, Răzvan Sava, în această situaţie, pentru că eu cred că interpretarea legii sau aplicarea legii nu este facultativă, ci este obligatorie“, a declarat copreşedintele liberal. 

Mai mult, Gorghiu a vorbit şi declaraţiile recente ale lui preşedintelui pSD, Liviu Dragnea. „Am văzut şi reacţia vehementă a domnului Dragnea legată de acest subiect, care tot aşa, în necunoştinţă de cauză, necunoscând legea, îi ţine isonul domnului Dîncu, numai că eu cred de fapt că aici nici măcar nu e politică reacţia, cred că este o mulţumire a domnului Dragnea pentru faptul că a primit 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria şi încă vreo patru milioane de euro, dacă nu mă înşel, pentru stadionul din Turnu Măgurele, două locaţii care, să mă ierte Dumnezeu, dacă înţeleg de ce au nevoie de stadioane. Unul are echipă în liga a patra şi unul în liga a treia. (...) Vreau să îmi explice şi mie domnul Dâncu cum de i-a dat milioanele astea de euro domnului Dragnea, în condiţiile în care avem, de exemplu în Gorj, o situaţie economică destul de complicată", a mai precizat liderul liberalilor.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga s-au aflat sâmbătă în municipiul Târgu-Jiu, unde au participat la lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale din luna iunie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite