Alegeri prezidenţiale 2014. Udrea şi CTP se uită la filme diferite/Călin vrea cu PNL, dar pe Iohannis nu-l înghite/Macovei, mai jucăuşă ca ei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Facebook
Elena Udrea FOTO Facebook

Campania pentru alegerile prezidenţiale continuă, în ciuda forfotei de la DNA, a stenogramelor savuroase venite de la partid şi, în general, a Justiţiei. Ponta, cu un partid în fierbere, îşi ia ochii de la Dragnea şi se inspiră din victoriile lui Halep, în timp ce Udrea dă, în continuare, explicaţii referitoare la ţinutele ei. Avem parte şi de un Călin Popescu Tăriceanu care, sub pretextul unui apel către liberali, cere niscaiva atenţie.

Începem ziua cu meciul Simonei Halep, a cărei victorie în faţa Serenei Williams l-a inspirat pe Victor Ponta să-i transmită felicitări şi să-şi atragă, cu acest prilej, antipatia câtorva comentatori de pe Facebook. Lui Ponta i-a scăpat, se pare, morala meciului: liderul din sondaje poate fi înfrânt, la o adică, de un challenger  tenace.

Îl iertăm, însă, pe liderul PSD, pentru că ştim că e stresat. În timp ce el mai dezintegrează o biluţă antistres, Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă anunţă că joacă la dublu pentru şefia partidului.

De la Sebastian Ghiţă ajungem, căci încurcate sunt căile campaniei, la Elena Udrea. Invitată într-o dezbatere la "Gândul", Udrea a fost întrebată ce părere are despre declaraţia lui CTP, care a acuzat-o că poartă cască galbenă pe cap, ca muncitorii, doar ca să amintească de filmele interzise minorilor. Udrea i-a răspuns jurnalistului că, probabil, vizionează filme diferite. Pentru candidata PMP, casca galbenă este, a precizat ea, un simbol al clasei muncitoare. Deşi legătura dintre muncitori şi filmele erotice nu face obiectul discuţiei de faţă, pentru mai multe detalii vă sfătuim să accesaţi studiile cercetătorilor britanici.

De la filme cu X în faţă ajungem, cum nu se poate mai bine, la cătuşe. Mai precis, la Monica Macovei şi la noul ei joc online, un mod prin care vă puteţi distra aruncând cu perechi de brăţări la modă printre corupţi către personaje care seamănă teribil de mult cu Radu Mazăre, Ioan Adam şi alţi pesedişti de frunte.

Dacă de PNL nu auzim mare lucru, este pentru că liderul e în teritoriu, în campanie. Un fost preşedinte al partidului bate, însă, pe la porţi. E vorba de Tăriceanu care, după ce a rămas fără partid, pentru că Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de înregistrare a Partidului Reciclat ...ăăă.. Reformator Liberal, trimite scrisori şi face apeluri către foştii colegi. Ca să îi sensibilizeze, invocă numele lui Crin Antonescu, zeul decăzut, dar şi fost duşman de clasă al fostului premier.

Încheiem relatarea cu William Brînză. Şi el a felicitat-o pe Simona Halep, dar nimeni nu s-a sesizat, pentru simplul motiv că nimeni nu îi urmăreşte activitatea.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite