Acuzaţii grave în Parlament: „PSD a inventat tunurile financiare. Ce bine ar fi fost ca ultimii miniştri ai Sănătăţii să nu fie preocupaţi de şpagă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a răspuns criticilor PSD referitoare la numirile scandaloase de la şefia mai multor spitale printr-un val de atacuri la adresa foştilor miniştri ai Sănătăţii.

„Vorbiţi în permanenţă de tunuri. PSD a inventat tunurile financiare. Ce bine ar fi fost ca ultimii miniştri ai Sănătăţii să nu fie preocupaţi de şpagă. Un coleg al dumneavoastră (n.r. - Florian Bodog) se ascunde în Parlament de DNA”, a declarat Florin Roman, de la tribuna Parlamentului. 

Liderul liberal a subliniat că marile afaceri cu statul au fost făcute de politicienii PSD. „Ne vorbiţi nouă de tunuri. Colegii dvs sunt acuzaţi de fapte de corupţie”, a completat Roman. Liberalul a fost nemulţumit şi de mai multe legi şi amendamente adoptate de PSD. „Singurele soluţii auzite sunt de un populism ieşit din comun. Dăm totul gratuit. Bravo! Apoi întrebaţi: ce facem cu economia?”.

Nu în ultimul rând, Roman i-a acuzat pe cei din PSD de hărţuirea Guvernului şi a PNL. „PNL, în timp ce dvs îl hărţuiţi, face ceea ce trebuie. Pregăteşte planul de măsuri pentru revigorarea economică”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite