Întrevedere Dragnea-Tudose, în biroul liderului PSD de la Parlament. Premierul: Nu am primit demisiile miniştrilor Shhaideh şi Plumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Mihai Tudose. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea şi Mihai Tudose. FOTO Inquam Photos

Premierul Mihai Tudose a discutat miercuri jumătate de oră cu liderul PSD Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor. Discuţia s-a desfăşurat înaintea şedinţei de plen în care a fost respinsă moţiunea simplă pe Sănătate, susţinută de PNL, USR şi PMP.

Le ieşirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în drum spre sala de plen, Mihai Tudose a fost întrebat dacă a primit cumva demisiile Rovanei Plumb şi a lui Sevil Shhaideh, doi dintre miniştri aflaţi în vizorul DNA şi care ar putea fi remaniaţi. Tudose a spus că nu a primit şi şi-a continuat drumul către sala de şedinţă.

Dragnea, Tudose şi alţi patru lideri ai PSD au avut o şedinţă informală marţi, la sediul central al partidului, la finalul căreia şeful Guvernului a anunţat că au fost stabilite zona de remaniere şi persoanele remaniabile, iar decizia finală va fi luată în şedinţa de joi a Comitetului Executiv al PSD.

Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni seară, că o remaniere guvernamentală va avea loc în această săptămână, precizând că sunt vizaţi cei trei miniştri cu probleme penale, dar şi cel puţin alţi doi membri ai Cabinetului.  Cei trei membri ai Cabinetului Tudose vizaţi de dosare penale sunt vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb, şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite