VIDEO Preşedintele României pe Facebook: „Pozele care au succes sunt cu nevastă-mea. E ca o pisică. O să pun fotografii cu Corcodel, e un câine haios“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la festivalul ICEEfest, Traian Băsescu a spus că urmăreşte îndeaproape comentariile pe care ”prietenii” - de fapt ”fanii” săi - le postează pe pagina ”Alături de Preşedintele Nostru”.

Pentru preşedintele României cel mai interesant lucru la facebook este că lucrurile sunt măsurabile şi vezi imediat ce e de interes pentru ”prietenii tăi”. ”Am pus o întrebare la un moment dat. Cât de supăraţi sunteţi pe preşedintele Băsescu? Doamne, atâtea am aflat atunci”, a precizat preşedintele României în faţa unui public format din ”fani” virtuali selectaţi de către stafful său pentru a fi prezenţi la întâlnire. 

Traian Băsescu a mai precizat şi că din observaţiile sale cele mai populare fotografii sunt cele cu Maria Băsescu. ”Alea în care apar cu nevastă-mea au sute de mii de likeuri, E ca o pisică”, a spus amuzat preşedintele care a făcut şi o promisiune: ”Mă gândeam să pun nişte fotografii cu câinii de la mine din curte, vagabonzi. Dar măcar cu Corcodel o să pun una. e un câine haios”

Băsescu a dezvăluit şi că de administrarea paginii sale de facebook se ocupă ”fata mea cea mare”, Ioana, ”doi puşti” şi ”purtătorul meu de cuvânt”. 

Ce face Traian Băsescu pe Facebook: ”O să vă pun o poză cu Corcodel. E un câine frumos”

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite