Peste un milion de fani Kiss FM pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de Facebook a celui mai ascultat post de radio din România, Kiss FM, a depăşit un milion de fani pe Facebook, fiind primul brand românesc care atinge acest prag.

Drept răsplată, Kiss FM le-a pregătit o surpriză ascultătorilor săi. O persoană care ne-a declarat că se numeşte Mark Zukerberg şi este fondatorul Facebook le-a trimis fanilor Kiss FM un mesaj în care le cere scuze fiindcă reţeaua de socializare va avea probleme de funcţionare în aceste zile.

„Din cauza unui eveniment nefericit, Facebook se va încărca un pic mai greu timp de câteva zile”, spune Zukerberg, care îi asigură pe utilizatori că lucrurile sunt, totuşi, sub control, iar conturile sunt pe mâini sigure. „Pentru că nu veţi putea să distribuiţi câte lucruri v-aţi dori, vă vom da un stoc  de imagini gratuite cu pisici, mâncare şi citate inutile”, mai declară aşa-zisul şef al Facebook. La finalul clipului în care apare Mark Zukerberg este dezvăluită şi cauza problemelor de funcţionare: Pagina de Facebook a Kiss FM a depăşit un milion de fani.

De-a lungul timpului, Kiss FM le-a oferit fanilor săi de pe Facebook numeroase surprize şi cadouri. Unul din aceste momente a marcat atingerea numărului de 500.000 de fani. Astfel, pe 20 decembrie 2011, Inna a susţinut un concert live în studiourile Kiss FM, în exclusivitate pentru Kissomani. Evenimentul a reprezentat o premieră în România, fiind transmis video live şi pe pagina de Facebook a Kiss FM.

Pagina oficială de Facebook a Kiss FM a fost creeată în septembrie 2009, ajungând în scurt timp în topul preferinţelor utilizatorilor români ai reţelei de socializare.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite