GALERIE FOTO Vladimir Putin devine viral pe internet cu Vladentine's Day, noua sărbătoare a dragostei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vladimir putin vladentine

Vladimir Putin a devenit noua senzaţie pe Internet, dar nu pentru că el ar fi vrut asta. Cineva s-a gândit că preşedintele Rusiei ar putea fi simbolul sărbătorii de Sfântul Valentin şi astfel a devenit Sfântul Vladentin.

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei, dar şi unul dintre cei mai cunoscuţi duri ai planetei. De la vânătoarea prin pădurile ţării la călărit şi înot în condiţii destul de dure, Putin este peste tot. Este un soldat pregătit pentru orice situaţie, chiar şi pentru Valentine's Day care se sărbătoreşte pe 14 februarie.

„Scrisori de dragoste de la şmecherul lumii“ se numeşte o nouă pagină de Tumblr dedicată preşedintelui Rusiei. El, cu tot şarmul său, nu poate sărbători acelaşi lucru ca toţi pământenii, aşa că noua sărbătorea pe care a generat-o este intitulată Vladentine's Day. Iar o parte dintre replicile pe care autorul paginii i le atribui lui Putin sau mai bine zis Cupidonului Putin sunt disponibile în galeria foto a acestui articol.

Mai multe imagini sunt disponibile pe pagina de Tumblr şi pentru utilizatorii de Twitter există şi un cont pe această reţea socială. Acum nu mai rămâne de făcut decât distribuirea dragostei din partea lui Vladentine Putin. 

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite