FOTO Un fotograf şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod impresionant. A folosit doar un aparat foto şi imaginaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatul foto care l-a ajutat pe Pruyn să-şi ceară în căsătorie iubita. FOTO PetaPixel
Aparatul foto care l-a ajutat pe Pruyn să-şi ceară în căsătorie iubita. FOTO PetaPixel

Cererile în căsătorie sunt momente încărcate de emoţii, dar în cazul unui fotograf din New York a fost o clipă încărcată de focalizare. El şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod unic.

Jerrit Pruyn, un fotograf din New York, se poate spune că are două pasiuni. Una este pentru fotografie şi pentru aparatele foto mai vechi, iar una este pentru iubita sa pentru care a regizat un întreg moment doar pentru a o cere în căsătorie, notează PetaPixel.

El a luat un aparat foto SLR Nikkormat (produs de actuala companie Nikon), un trepied şi o folie de protecţie pentru ecranul unui iPhone. A scris pe folie „Te căsătoreşti cu mine?“, a lipit-o în interiorul camerei foto şi a scos-o pe iubita sa la câteva fotografii. El doar a pus-o să focalizeze pe el, la un moment dat, şi atunci a văzut întrebarea.

Cum i-a venit ideea acestui mod unic de a o cere în căsătorie? El s-a gândit în primă fază să scrie direct pe lentila unui obiectiv, dar nu era focalizarea suficient de bună, detaliază pe site-ul FStoppers. Apoi, a testat dacă pusă o bucată de hârtie direct pe prismă se vede. Şi s-a văzut, astfel că ajuns să folosească protecţia de iPhone lipită cu un text scris pe ea.

Asta e imaginea pe care iubita lui Pruyn a văzut-o prin vizor.

slr cerere in casatorie foto petapixel.com
După ce am aranjat aparatul foto, am luat inelul în buzunar şi m-am dus în faţa camerei. I-am cerut Carei să focalizeze camera pe mine şi apoi să facem o fotografie împreună. Am îngenuncheat în timp ce se uita prin vizor şi am scos inelul din buzunar.

Şi finalul...

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite