VIDEO #Bottlecapchallenge în varinta Ministerul de Interne. Cum desfac o sticlă cu apă poliţiştii şi pompierii. Urmează Jandarmeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Inspectoratele din Ministerul Afacerilor Interne au luat în serios #Bottlecapchallenge, acceptă provocările şi dau „beleaua” mai departe. Totul a început de la Poliţia Română. Următorii pe listă, jandarmii.

„Oriunde vă poartă drumurile pentru a vă bucura de vară, alegeţi să ajungeţi în siguranţă. Alegeţi sticla potrivită, #Faraalcoollavolan!”, arată Poliţia Română în postarea de pe Facebook. “Noi o deschidem pe prima” spune un agent de poliţie înainte de a deschide o sticlă de apă cu o lovitură de picior. 

“Dăm provocarea mai departe către IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă”, mai spuneau poliţiştii în postare. 

În numai câteva ore, pompierii au răspuns. Într-o filmare cu încetinitorul un subofiţer echipat de intervenţie a deschis o sticlă de apă cu drujba. 

“Am acceptat provocarea venită de la Poliţia Română #Faraalcoollavolan! Dăm provocarea mai departe către Jandarmeria Română”, spuneau, la rândul lor, pompierii pe reţeaua de socializare. Suntem curioşi cu ce echipament din dotare va deschide jandarmul sticla cu apă. Variante ar fi multe. Baston, scut, gaze lacrimogene, gloanţe de cauciuc, câini, cai…

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite