UPDATE Un elev s-a aruncat de la etajul al doilea al unui liceu din Miercurea Ciuc, după ce s-a certat cu prietena. Băiatul este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul a fost transportat de urgenţă la spital FOTO Adevărul
Elevul a fost transportat de urgenţă la spital FOTO Adevărul

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din Miercurea Ciuc a ajuns la spital în stare gravă, marţi, după ce a sărit de la etajul al doilea al clădirii, în urma unui conflict cu prietena sa, şi ea elevă, iar în urma incidentului, care a avut loc într-o pauză, copilul a suferit multiple fracturi.

UPDATE 17:50 -  Managerul Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Demeter Ferenc, a declarat pentru Mediafax că băiatul, în vârstă de 17 ani, a suferit fracturi la glezne, o fractură deschisă la braţul stâng, investigaţiile confirmând leziuni şi la coloana vertebrală.

El a adăugat că tânărul este confuz, întrucât a suferit o "amnezie retrogradă", şi a spus că nu îşi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat. Demeter a afirmat că tânărul va fi transportat cu o ambulanţă la un spital din Târgu Mureş, starea acestuia fiind gravă.

UPDATE 15:15 - "Elevul se află la spital în momentul de faţă, abia acum se fac investigaţiile şi nu ştim care este gravitatea fracturilor, încă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:00, într-o pauză. Băiatul în vârstă de 17 ani, elev în clasa a X-a D de la liceul "Venczel Jozsef", s-a certat cu prietena lui, elevă la acelaşi liceu, în clasa a X-a A",  a explicat pentru "Adevărul" inspectorul General al judeţului Harghita, Bartolf Hedwig.

"Fata i-a dat de înţeles că doreşte să încheie relaţia lor şi el a făcut acest gest necugetat. Este un băiat bun, cuminte, învaţă binişor şi face naveta în fiecare zi din Tuşnadul Nou până în Miercurea Ciuc, unde este liceul la care învaţă", a mai spus inspectorul Hedwig.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Filip Gheorghe, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic "Venczel Jozsef" din Miercurea Ciuc, în timpul unei pauze, elevul sărind de la o fereastră a unei săli de la etajul al doilea al clădirii, transmite Mediafax.

"Băiatul se certase cu prietena lui. Există şi varianta unei sinucideri, dar poate fi şi varianta unui gest teribilist, vrând să îi demonstreze prietenei sale că este capabil de anumite lucruri", a spus Gheorghe Filip, precizând că la ora transmiterii acestei ştiri o echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

În urma incidentului, băiatul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a spus că elevul a suferit o fractură la un picior, fractură de bazin şi există suspiciunea unei fracturi la coloana vertebrală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite