Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe sensul spre Capitală al autostrăzii Soarelui este restricţionată, duminică seară, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.30, fiind implicate două autoturisme, care au blocat banda a doua şi o parte din prima bandă.

Astfel, la acestă oră pe sensul către Capitală al autostrăzii Constanţa - Bucureşti traficul este restricţionat, circulându-se pe prima bandă la kilometrul 55.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

De asemenea, duminică seară, din cauza numărului foarte mare de autoturisme, traficul rutier pe DN1 Cluj-Napoca - Alba Iulia se desfăşoară îngreunat, iar între Aiud şi Teiuş se circulă în coloană. Aglomeraţie mare se semnalează atât pe sensul dinspre autostradă (A1 Deva – Sibiu) către municipiul Alba-Iulia, cât şi pe sensul opus.

Duminică, încă de la orele prânzului s-a circulat cu dificultate din cauza aglomeraţiei pe DN 1, de la ieşirea din Predeal şi până la Comarnic, şoferii fiind sfătuiţi să folosească şi ruta alternativă Ploieşti - Cheia - Săcele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite