UPDATE Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui. Aglomeraţie şi pe Valea Prahovei

UPDATE Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui. Aglomeraţie şi pe Valea Prahovei

Circulaţie intensă pe litoral FOTO Adevărul

Circulaţia pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa este intensă vineri dimineaţă, iar valorile de trafic sunt în creştere.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa circulaţia rutieră este foarte intensă, iar valorile de trafic sunt în creştere.
 
Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii care circulă pe această arteră să nu realizeze manevre periculoase şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de autoturismele din faţă.
 
De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să achite tariful de trecere pentru podurile peste Dunăre la benzinării sau prin sms la numărul 7577. 
 
Aglomeraţie în drumul spre munte
 
Traficul pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de urcare spre munte, este îngreunat, vineri, la Comarnic şi între Sinaia şi Azuga, dar şi pe sensul de coborâre, de la limita cu judeţul Braşov până la Buşteni.
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule, pe DN1 Ploieşti – Braşov circulaţia rutieră este îngreunată.
 
Pe sensul de urcare spre munte, este aglomeraţie la Comarnic şi pe tronsonul Sinaia-Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu judeţul Braşov până la Buşteni.
 
Pentru evitarea ambuteiajelor, şoferii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploieşti-Braşov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Braşov.

 

citeste totul despre: