TIR răsturnat pe Autostrada Soarelui. Două persoane au fost rănite. Circulaţia pe A2, reluată după aproape 7 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism care circula din sens opus FOTO Facebook/Gabriela Rus
Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism care circula din sens opus FOTO Facebook/Gabriela Rus

Un autocamion care transporta cereale s-a răsturnat, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 33, şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe sensul opus. Două persoane au fost rănite.

UPDATE 19.20 Circulaţia a fost reluată pe Autostrada Soarelui, în ambele sensuri, la aproape şapte ore după accidentul în care un camion care circula dinspre Bucureşti s-a răsturnat peste un autoturism aflat pe sensul opus, la kilometrul 33, în dreptul localităţii Fundulea.

UPDATE Bărbatul în vârstă de 54 de ani care a fost descarcerat în urma accidentului de pe autostrada A2 a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti pentru a fi internat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Din cauza accidentului de la kilometrul 27, circulaţia traficului pe sensul de mers către Constanţa, la ieşirea din municipiul Bucureşti, a fost deviată pe str, Gării Caţelu, str. Drumul Între Tarlale, oraş Pantelimon, D.N. 3 spre Brăneşti- Fundulea.

De asemenea, se recomandă şi folosirea unei alte rute, respectiv Şoseaua Colentina--Afumaţi-Urziceni- Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la ieşirea din municipiul Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în jurul orei 12.45, un TIR care circula pe Autostrada Soarelui sensul de mers Constanţa - Bucureşti s-a răsturnat peste parapet şi a intrat în coliziune cu un autoturism pe sensul opus. 

„Cabina TIR-ului se află peste autoturism. În interiorul maşinii este un bărbat conştient, încarcerat. Mai există o victimă cu escoriaţii, conştientă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o echipă specială de salvatori cu o autospecială de descarcerare grea şi două autospeciale SMURD. De altfel, a fost trimis şi un elicopter SMURD.

accident pe autostrada soarelui FOTO Facebook/Gabriela Rus

FOTO Facebook/Gabriela Rus

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite