UPDATE Măsura devierii circulaţiei de pe DN1 a fost ridicată. Nu se mai circulă bară la bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţie bară la bară pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti     FOTO Adevărul
Circulaţie bară la bară pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti     FOTO Adevărul

Centrul infotrafic al Poliţiei Române a precizat că în judeţul Braşov a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1 pentru că intensitatea traficului a scăzut. Iniţial, poliţiştii rutieri au recomandat  şoferilor care se întorc în Capitală de pe Valea Prahovei să circule pe ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

UPDATE Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru că intensitatea traficului rutier a scăzut.

De asemenea, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73, către Braşov sau Piteşti.

În situaţia în care pe raza staţiunilor montane prahovene vor apărea din nou probleme semnificative de fluenţă a traficului, măsura de deviere va fi reaplicată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 11:00, traficul rutier era deja intens pe DN1 Braşov - Bucureşti şi că, în orele următoare, se va circula în coloană în staţiunile montane prahovene.

„Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni“, potrivit Infotrafic.

Specialiştii Infotrafic recomandă,pentru evitarea aglomeraţiei, ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite