Tatăl lui Şerban Huidu, internat şi operat la Spitalul Bagdasar-Arseni, după ce a fost agresat de un client al restaurantului pe care îl deţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii lui Huidu au fost agresaţi de un client care nu a vrut să plătească FOTO Adevărul
Părinţii lui Huidu au fost agresaţi de un client care nu a vrut să plătească FOTO Adevărul

Tatăl lui Şerban Huidu a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni în urma unei altercaţii în care a fost implicat luni în sectorul 4 al Capitalei, în jurul orei 16. Potrivit medicilor, Florin Huidu a fost operat, iar starea lui de sănătate este stabilă. Judecătorii au decis ca agresorul să fie arestat preventiv pentru 29 de zile.

UPDATE: Tatăl lui Şerban Huidu a avut mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, după cum a declarat medicul plastician Anda Mihai, citată de Mediafax.


„Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică. A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile”, a declarat medicul.

Potrivit aceleiaşi surse, mama lui Huidu a fost adusă la spital la ora 18.00, cu contuzii minore, şi nu a fost internată în spital, ea fiind tratat în ambulatoriul unităţii sanitare.

„Agresorul este un bărbat de 36 de ani care a consumat la terasa părinţilor lui Şerban Huidu şi nu a vrut să plătească. În momentul în care tatăl lui Huidu şi mama vitregă a acestuia au intervenit, agresorul i-a tăiat cu un cuţit. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD care le-a acordat acestora primele îngrijiri medicale după care i-a transportat la spital”, a explicat pentru adevarul.ro Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Medicul Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni a confirmat că tatăl lui Şerban Huidu este internat în spital, însă a declarat că nu poate oferi detalii legate de starea de sănătate a pacientului.

Până la această oră nu a fost depusă niciun fel de plângere la Poliţie împotriva agresorului. Anchetatorii însă s-au autosesizat şi l-au reţinut pe atacator pentru vătămare corporală. Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite