Român arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect în bagaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean român a fost arestat, iar o echipă de genişti a fost chemată să investigheze în legătură cu un dispozitiv suspect găsit în bagajul acestuia, în noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul Internaţional din Miami, relatează postul local CBS în pagina electronică, citat de Mediafax.

Potrivit postului, oficiali de la aeroport au descoperit în bagajul pasagerului un container de plastic în care se afla un lichid şi care avea două cilindre lipite de ambele părţi pe care scria "bombă, tic-tac".

O sursă la curent cu cazul a declarat pentru postul CBS4 News că un bărbat, cetăţean român, a fost luat în custodie. El avea bilet pentru zborul 208 al companiei British Airways către Londra, de unde avea un zbor de legătură către România.

"Dispozitivul" se afla în bagajul de mână şi a fost descoperit de către oficiali din cadrul TSA în timpul controlului în vederea îmbarcării.

Echipa de genişti a stabilit că nu era o bombă şi că lichidul din container nu era inflamabil.

Potrivit Departamentului de Poliţie din Miami, pilotul a cerut ca bagajele îmbarcate deja să fie verficate.

Zborul 208 nu decolase, iar câini de poliţie specializaţi în depistarea bombelor erau folosiţi pentru efectuarea unui control la bord înainte ca avionul să primească autorizaţia de a decola.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite