​Rodica Cazanciuc, verişoara lui Victor Ponta şi soţia senatorului PSD Robert Cazanciuc, a revenit ca director comercial la TAROM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rodica Cazanciuc, verişoara lui Victor Ponta şi soţia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei în guvernul Ponta, a revenit de la începutul lunii octombrie pe funcţia de director comercial la TAROM, după ce în 2013 plecase de pe aceeaşi funcţie la Autoritatea Aeronautică Civilă în postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM încă din 1994 după absolvirea Politehnicii din Bucureşti.

Potrivit unei declaraţii de avere completate în 6 octombrie 2017, Rodica Cazanciuc a revenit pe funcţia de director comercial în cadrul ooperatorului aerian naţional TAROM, potrivit Hotnews. 

Soţia senatorului PSD Robert Cazanciuc a mai fost director comercial la TAROM între 2011 şi 2013, moment după care a fost angajată că Director de reglementare la Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC). 

Conform CV-ului, în afara de cei patru ani petrecuţi la AAC, Rodica Cazanciuc a lucrat aproape toată viaţă la TAROM, începând din 1994 după ce a terminat Facultatea de Mecanică din cadrul Politehnicii Bucureşti. Abia din 2011 a ajuns pe un post de director în cadrul TAROM, cel de Director Comercial. 

În 2012, PSD critică printr-un comunicat de presă funcţia ocupată de către Rodica Cazanciuc în cadrul TAROM, acuzând că "singură calitate a Rodicăi Cazanciuc este aceea de a fi soţia unui PDL-ist", făcând referire la Robert Cazanciuc, la acel moment secretar general la Ministerul de Externe în cadrul guvernului Boc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite