Precizări de ultimă oră ale Jandarmeriei despre „armele” furate: S-a sustras o singură armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în spaţiul public au fost vehiculate informaţii potrivit cărora în urma incidentelor violente de la protestul din Piaţa Victoriei mai multe arme ale jandarmilor ar fi căzut în mâinile protestatarilor violenţi, reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că, de fapt, a fost sustrasă o singură armă.

Arma sustrasă aparţine femeii-jandarm, care a fost bătută cu bestialitate de mai mulţi protestatari. Cazul a fost preluat de procurorii militari.

 „Structurile MAI sunt mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală. Vorbim de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informaţii - trei arme, apoi au fost vehiculate de două. E vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră, care a fost pusă la pământ şi lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către parchetul competent. Facem în continuare apel la toţi cetăţenii care au imagini sau informaţii să anunţe de urgent poliţia română”, a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite