UPDATE Şapte persoane au fost reţinute după percheziţiile în Prahova şi Dâmboviţa la hoţi de animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale care ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova în perioada februarie - august
Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale care ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova în perioada februarie - august

Poliţiştii au efectuat, marţi dimineaţă, 13 percheziţii, pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi de animale, informează Poliţia Română, citată de Mediafax. În urma audierilor, şapte persoane au fost reţinute. Prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

UPDATE Şapte persoane au fost reţinute după perchiziţiile şi audierile făcute marţi într-un dosar privind o grupare specializată în furturi de animale, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma celor 13 percheziţii domiciliare făcute în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, au fost găsite 17 animale, mai multe telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei. De asemenea, două autovehicule au fost puse sub sechestru asigurător.

Potrivit sursei citate, 11 persoane au fost duse la Poliţie, pentru audieri, iar şapte dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore şi vor fi prezentate instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit opt oi, patru cai, patru vaci şi un mânz, posibil a fi fost furate de către persoanele suspectate în acest dosar.

Din cercetările făcute în acest caz a reieşit că gruparea ar fi acţionat în judeţul Prahova şi ar fi săvârşit mai multe furturi, în perioada februarie - august.


Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale care ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova în perioada februarie - august.

Opt dintre ele au loc în judeţul Prahova, în comunele Berceni, Balta Doamnei, Bărcăneşti şi Rîfov, şi cinci în Dâmboviţa, în comunele Răcari, Corneşti, Gura Şuţii şi Tărtăşeşti.

Poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor, precum şi a 11 persoane bănuite, pentru a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei. Percheziţiile sunt făcute de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Dâmboviţa şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din cadrul celor două inspectorate judeţene de poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite