Planul roşu de intervenţie, activat în urma unui anunţ privind izbucnirea unui incendiu la Spitalul Budimex din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digi24 captura video
FOTO digi24 captura video

Planul roşu de intervenţie, activat în urma unui anunţ privind izbucnirea unui incendiu la Spitalul Budimex din Capitală. Pompierii au constatat că anunţul nu se confirmă, fumul provenind de la o acţiune de deratizare.

Autorităţile din Capitală au activat, marţi seară, Planul roşu de intervenţie, în urma unui apel prin care se anunţa izbucnirea unui incendiu la Spitalul Budimex, însă pompierii au constatat că acesta nu s-a confirmat, fumul provenind de la o acţiune de deratizare.

"Ca urmare a unui apel la 112, care anunţa un incendiu la Spitalul BUDIMEX din capitală, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la ora 21.54 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Odată ajunse la fata locului, s-a constatat că anunţul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acţiuni de deratizare în cadrul spitalului", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Astfel, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Conform sursei citate, resursele de interventie vor fi retrase in mod progresiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite