Peste două sute de poliţişti vor asigura ordinea pentru meciul dintre România şi Armenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
200 de poliţişti vor asigura ordinea publică la meciul România-Armenia
200 de poliţişti vor asigura ordinea publică la meciul România-Armenia

Peste două sute de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere la meciul dintre România şi Armenia. Partida va avea loc pe Arena Naţională, vineri, de la ora 21.45.

Peste două sute de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Armeniei.

Poliţiştii vor acţiona, atât în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Program prelungit la metrou

Totodată, reprezentanţii Metrorex au anunţat prelungirea programului cu o oră şi jumătate.

„Metrorex vine în sprijinul publicului participant la preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal 2018, meciul de fotbal dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa Armeniei, ce se va desfăşura pe stadionul “Arena Naţională” şi anunţă că vineri, 1 septembrie 2017, trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu 1 oră şi 30 de minute", anunţă regia.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 si M3, respectiv la ora 01:45 pe M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 12 minute.

Naţionala României va întâlni selecţionata Armeniei, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite