Percheziţii în Ilfov la suspecţi de furt de căi ferate. Aceştia ar fi vândut fiarele unui centru de colectare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii sunt acuzaţi că ar fi furat bucăţi de căi pentru a le vinde FOTO Adevărul
Suspecţii sunt acuzaţi că ar fi furat bucăţi de căi pentru a le vinde FOTO Adevărul

Zece percheziţii au avut loc, vineri, în judeţul Ilfov la locuinţele unor persoane suspecte că ar fi furat componente de cale ferată, din localităţile Chitila şi Mogoşoaia, pe care mai apoi le-ar fi vândut la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea. Suspecţii sunt acuzaţi că ar fi furat fier şi din mai multe magazine.

În urma percheziţiilor, 13 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, au fost duşi la audieri .

Anchetatorii au stabilit că cele 13 persoane ar fi furat, în perioada februarie-martie 2013, mai multe obiecte feroase din societăţi comerciale, precum şi din zona căilor ferate, din localităţile Chitila şi Mogoşoaia, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea.

„Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 13 persoane, suspectate de mai multe furturi din societăţii comerciale, din judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, precum şi de componente de siguranţă a traficului feroviar”, se precizează într-un comunicat emis de Poliţia Română.

La un centru de colectare de fier din Buftea, poliţiştii au găsit mai multe obiecte feroase, cel mai probabil provenite din furturi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite