O bătrână, în comă la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, după ce a căzut pe şine la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 67 de ani este în comă la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, unde a fost transportată de urgenţă după ce a căzut pe şine la staţia de metrou „Constantin Brâncoveanu”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a fost sesizat, sâmbătă dimineaţă, cu privire la faptul că o femeie a căzut pe şine la staţia de metrou „Constantin Brâncoveanu”.

„La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie şi de prim ajutor. Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost scoasă în viaţă de pe şine şi transportată de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni. Nu a fost nevoie de descarcerare", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. 

Reprezentanţii spitalului au precizat că bătrâna a suferit, potrivit primelor constatări, un traumatism cranio-cerebral şi este supusă unor investigaţii, inclusiv o tomografie computerizată.

„Este în comă şi sedată, i se fac investigaţii pentru a se vedea exact starea ei de sănătate”, au mai spus medicii.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Sinucidere în ajun de Dragobete: un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Eroilor din Capitală

Un bărbat a murit, duminică dimineaţă, după ce s-a aruncat sub metrou la staţia Eroilor din Capitală, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Potrivit unor surse „Adevărul”, tânărul avea 26 de ani şi ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme sentimentale.

UPDATE Bucureşti-cod portocaliu: o femeie, la spital după ce a fost lovită de o creangă. Viceprimarul Capitalei: „Au fost în jur de 100 de acumulări de apă“

Capitala se află sub cod portocaliu de ploi, marţi, motiv pentru care aversele şi vântul puternic au dat peste cap viaţa bucureştenilor. Copacii căzuţi au blocat pe rând străzi ori chiar bulevarde, au avariat maşinile parcate, dar şi străzi din oraş au fost inundate complet. Bucureştenii sunt sfătuiţi de autorităţi să folosească mijloacele de transport în comun, cu precădere metroul pentru a evita eventualele pericole.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite