UPDATE O avocată din Bucureşti, în stare gravă după ce a fost lovită cu un topor în cap. Agresorul a fost reţinut şi dus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocata se află în stare gravă după ce a fost lovită în cap cu un topor
Avocata se află în stare gravă după ce a fost lovită în cap cu un topor

O avocată din Bucureşti a fost transportată în stare gravă la spital, după ce, joi după-amiază, a fost atacată într-o parcare din apropierea străzii Popa Nan, din Sectorul 2, de un bărbat care a lovit-o cu un topor în cap. Agresorul  a fost reţinut şi dus la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliţiei  Capitalei,  pentru audieri.

UPDATE Avocata este conştientă şi are plăgi în zona scalpului şi la membre, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa.

„A fost transportată la Spitalul Universitar, unde i se face o tomografie computerizată”, a mai spus medicul.

Potrivit  reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut în apropierea străzii Popa Nan, mai exact la intersecţia străzii Popa Rusu cu st. Inocenţei.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a petrecut tragedia. Din primele informaţii, se pare că femeia nu-l cunoştea pe el care a gresat-o.

Potrivit unor surse din poliţie citate de Mediafax, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de poliţişti şi este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

El a recunoscut că a lovit-o de două ori pe avocată, însă nu a precizat motivul pentru care a atacat-o.

Sursele citate au precizat că avocata, care se numeşte Cristina Nitu şi are doi copii, a fost transportată la Spitalul „Floreasca“.

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut de mai multe persoane în momentul în care a atacat-o pe avocată, iar acestea au sunat imediat la 112.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite