Mircea Badea: „Pentru mine a fost un mare eveniment că am lucrat, chiar şi pentru o zi, cu Sergiu Nicolaescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Badea a avut un rol în filmul "Triunghiul mortii", regizat de Sergiu Nicolaescu FOTO Adevărul
Mircea Badea a avut un rol în filmul "Triunghiul mortii", regizat de Sergiu Nicolaescu FOTO Adevărul

Mircea Badea a vorbit despre admiraţia pe care i-o poartă regizorului Sergiu Nicolaescu. Realizatorul TV a avut un rol în filmul „Triunghiul morţii‟, regizat de maestru.

Mircea Badea a povestit prima discuţie telefonică pe care a avut-o cu Sergiu Nicolaescu, atunci când regizorul i-a propus să joace un rol de mort într-un film pe care îl regiza.

„Pe vremea aceea lucram la matinalul de pe Tele7abc împreuna cu Teo. M-a sunat Sergiu Nicolaescu şi m-a întrebat dacă vreau un rol de mort. I-am spus că da, iar el mi-a zis că ar trebui să vin a doua zi. Eu l-am atenţionat că lucrez de la 7 dimineaţa, iar el a replicat că nu-i problemă, că trebuie să ajung la ora 12.00. L-am întrebat dacă se plăteşte, mi-a răspuns «Beton»‟, a povestit Badea pentru Antena 3.

„Am lucrat o zi întreagă cu domnul Sergiu Nicolaescu, care pentru mine era un monument al cinematografiei, pentru că am crescut cu filmele domniei sale. (...) Pot spune că era pentru mine un superstar şi a fost un mare eveniment faptul că am lucrat chiar şi pentru o zi cu Sergiu Nicolaescu", a mai spus Mircea Badea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite