Incendiu puternic la un depozit de cabluri din Sectorul 3 al Capitalei. Imobilul s-a prăbuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o hală din cartierul Titan din Bucureşti. În hală erau depozitate produse electronice.

UPDATE 12.40 Imobilul în care se află depozitul de cabluri din Sectorul 3 al Capitalei cuprins, vineri, de un incendiu puternic, s-a prăbuşit, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISU), Daniel Vasile. Daniel Vasile a precizat că tavanul halei s-a prăbuşit în totalitate, iar pereţii parţial. „În acest moment se procedează la tăierea elementelor de construcţii, pentru facilitarea accesului în interiorul halei, pentru stingerea focarelor", a spus Daniel Vasile, precizând că nu există persoane rănite.

UPDATE 11.50 Hala a fost distrusă în totalitate, este parţial înclinată, existând pericol de prăbuşire, mai arată reprezentanţii ISU. „Nu avem informaţii cu privire la persoane rănite“, mai spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Ei precizează că în vecinătatea halei este o clădire administrativă, dar angajaţii au ieşit şi se află la o distanţă de siguranţă faţă de hala afectată.

Iniţial, pentru stingerea incendiului au acţionat şapte maşini de pompieri, dar numărul lor a fost suplimentat la zece, pentru a fi asigurată rezerva de apă.

image

Focul a cuprins o suprafaţă de mai bine de 300 de metri pătraţi. Potrivit primelor informaţii, în hala situată în cartierul Titan, în apropiere de ieşirea din Bucureşti, pe strada Cătănoaia, nu se găsea nicio persoană în momentul izbucnirii incendiului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite